kittens

***WIJ HEBBEN KITTENS***

Ons kittenbeleid :

Onze kittens groeien in onze woonkamer op. Gezondheid en een sociaal karakter staan bij ons bovenaan. Wij trachten dan ook de kittens aan zoveel mogelijk geluiden en indrukken te laten wennen.

Indien u in een kitten van ons interesse hebt, verwachten wij een uitgebreide mail met daarin een voorstelling van u en/of gezin. Omdat onze kittens met soortgenootjes opgroeien vinden we het geen fijn idee dat ze alleen verhuizen, daarom opteren we ook om de kittens per 2 te laten verhuizen of een speelkameraadje in huis te hebben (dit hoeft geen raskatje te zijn, een leuk HTK is ook superfijn). Na een kennismaking per mail mogen de bolletjes bezoek ontvangen vanaf 4/5 weken, dit om de gezondheid van mamapoes niet in gevaar te brengen en omdat de kleintjes nog niet zoveel weerstand hebben.

Wij vragen steeds een voorschot wanneer men een kitten wenst te reserveren, hiervan krijgt u een bewijsje. Een kitten bezichtigen is uiteraard geheel vrijblijvend!

Wij verkopen geen kittens via internet, een optie kan aan de hand van foto’s wel genomen worden maar het karakter speelt een grotere rol dan het uiterlijk dus pas bij een bezoekje kan men het kitten reserveren.

Als fokker behouden wij ook steeds het recht om iemand een kitten te weigeren of te annuleren tot het kitten verhuist, dit enkel als we ervan overtuigd zijn dat het niet de geschikte thuis is voor het kitten.

Onze kittens mogen niet vrij los lopen buiten, een afgeschermde tuin of ren is wel een optie maar met voldoende klimmogelijkheden binnen zeker geen vereiste. Tevens worden zij ook niet opgesloten maar moeten vrij in huis kunnen rondlopen (ook niet als ze alleen moeten thuisblijven!)

Een kitten koop je niet impulsief en al zeker niet als cadeautje… kittens zijn uiteraard heel schattig maar de kittenperiode is maar van korte duur (en een kat kan snel 15-20 jaar worden). Overweeg dus met de andere gezinsleden of u voor zo’n lange tijd de verantwoordelijkheid wil nemen.

Omdat wij onze kittens opvoeden als onze “kindjes” en er onze tijd en liefde insteken, verwachten wij ook zo nu en dan op de hoogte gehouden te worden van hun reilen en zeilen.

Onze kittens verhuizen :

  • op 14 weken
  • 2x ingeënt en ontwormt
  • Gechipt en steriel gemaakt
  • ouderdieren zijn volledig getest op erfelijke ziekten zoals HCM en PKD
  • een mooie stamboom van Felis Belgica
  • een tof kittenpaket

Op mails met de vraag wat een kitten kost zonder enige verder voorstelling wordt NIET geantwoord.